T. 26002433

Pildspalvas-ātra izpilde 24h

Pildspalvas, ātra izpilde-24h

Pildspalvas dāvanai

Pildspalvas dāvanai

Pildspalvu aksesuāri

Pildspalvu kastītes

EKO pildspalvas

eko pildspalvas

Zīmuļi

Zīmuļi

Marķieri

Marķieri

Metāla pildspalvas

Metāla pildspalvas

Plastmasas pildspalvas

Plastmasas pildspalvas

Pildspalvu komplekti

Pildspalvu komplekti




PAR PILDSPALVĀM

Lai arī datori ikdienā kļuvuši par mūsu galveno „rakstāmrīku”, tam līdzās allaž ir pildspalva. Rakstāmpiederums, kas nepieciešams vienmēr un visur. Vienkāršas pildspalvas ikvienam, pildspalva kā neliels un praktisks uzņēmuma atpazīstamības simbols, suvenīru pildspalvas, ekskluzīvas pildspalvas, ko pasniegt kā biznesa dāvanu, pildspalvas īpaši svarīgu dokumentu parakstīšanai, vēsturiski nozīmīgas pildspalvas, kas „piedalījušās” nozīmīgu vēstures notikumu veidošanā un pildspalvas, kas uzticami kalpojušas pasaules literatūras un mākslas dižgariem. Pasaulē ir izcili augstvērtīgas pildspalvas, kas izgatavotas ar rokām tikai dažos eksemplāros, to korpusam izmantots zelts vai platīns un rotājumiem īsti dārgakmeņi. Tā varētu turpināt vēl un vēl. Īsāk sakot, pildspalva ir neaizstājams rakstāmrīks ikvienam un ikvienā dzīves situācijā. Pildspalva uz galda, somā, automašīnā, uzvalka kabatā, pie veikala kases, skolēna penālī, nereti pildspalvas kļūst par stilīgu aksesuāru un arī liecina par tās īpašnieka statusu sabiedrībā. Mūsdienās, pateicoties inovatīvām tehnoloģijām, iespējams piedāvāt neierobežotas pildspalvu dizaina un funkciju iespējas, ražotāji arvien vairāk domā par pildspalvu ergonomiku, lai tās turēšana būtu ērta un parocīga, bet rakstīšanas process gluds un vienmērīgs.

Mēs, uzņēmums TOPPREZENT, aizraujošajā rakstāmrīku pasaulē darbojamies kopš 2009. gada. Piedāvājam Jums pildspalvas gan ikdienas lietošanai, gan Jūsu uzņēmuma reklāmas pasākumiem, dāvināšanai un citiem nolūkiem. Nodrošinām pildspalvu apdruku dažādās krāsās, ar logotipiem un tekstiem, kā arī gravēšanu metāla un plastmasas pildspalvām. Apdrukai tiek izmantota tampondruka jeb krāsu druku, kā arī jaunākās paaudzes pilnkrāsu druka jeb UV druka, kas ļauj uz pildspalvas korpusa izveidot pat foto uzdruku un piedāvā neierobežotu krāsu skaitu un krāsu pārejas. Mūsu sortimentā atradīsiet arī pildspalvu aksesuārus, kā arī tādus ikdienā nepieciešamus rakstāmpiederumus kā zīmuļus un marķierus.

Mazliet vēstures

Kas gan ir pildspalva? It kā vienkāršs plastmasas, metāla vai koka rakstāmrīks, kas paredzēts tintes uzklāšanai uz papīra. Bet patiesībā pildspalva ir piederums ar senu un interesantu vēsturi. Rakstāmrīku aizsākumi meklējumi vairāk nekā 6000 gadu senā pagātnē. Pats pirmais bija akmens, ar ko pirmatnējie ļaudis zīmēja uz klintīm. Vēlāk zīmēšanai un rakstīšanai sāka izmantot koka vai kaula nūjiņas, ko iemērca tintē. Interesanti, ka pirmās vēsturiskās liecības par tintes izcelsmi rodamas aptuveni pirms 5000 gadu Senajā Ēģiptē. Savukārt mūsu ēras 10.gs. vidū datētas ziņas, ka Ēģiptē izgatavota pirmā pildspalva ar tintes rezervuāru, ko pasūtījis kalifs Al-Muizi. Tiesa, sīkākās ziņa par to, kā darbojās šī pildspalva, vēsture nesniedz. Līdz VI gs. mūsu ērā par galveno rakstīšanas instrumentu kalpoja niedres, bambusa vai metāla irbulīši. Ap VII gs. pasaule atklāja, ka rakstīšanai var izmantot putnu spalvas un vislabāk šim nolūkam der zosu spalvas. Kamēr visi cītīgi rakstīja ar zosu spalvām, 1636. gadā vācu izgudrotājs Daniels Šventers izveidoja pildspalvu, kas sastāvēja no divām spalvām un bija ievietotas viena otrā – viena spalva kalpoja kā tintes rezervuārs, ko noslēdza ar korķa palīdzību, otra rakstīšanai. 1809. gadā Anglijā tika patentēta pildspalva ar tintes rezervuāru, taču dažādu iemeslu dēļ netika uzsākta pildspalvu ražošana. Par pirmās īstās tintes pildspalvas dzimšanas gadu uzskatāms 1883. gads, bet 1938. gadā tika izgudrota lodīšu pildspalva, kuras masveida ražošana tika uzsākta 1943. gadā. Savukārt gēla pildspalvas pasaule sāka iepazīt XX gs. 60.-tajos gados.

Interesanti par pildspalvām

  • Viena no dārgākajām tintes pildspalvām pasaulē līdz šim bijusi kompānijas Aurora izgatavotā pildspalva, kuras korpusu klāj 2000 dimantu. Tās cena bija 1.47 miljoni ASV dolāru.

  • Savukārt 2010. gadā kādas izsoles laikā Ķīnā par 8 miljoniem ASV dolāru tika pārdota slavenā Itālijas ražotāja Tibaldi zīmola Fulgor Nocturnus tintes pildspalva.

  • Līdz šim dārgākā lodīšu pildspalva ir zīmola Mont Blanc radītā tērauda pildspalva, kuras cena ir 730 tūkst. ASV dolāru.

  • Pasaulē ik sekundi tiek pārdotas 125 lodīšu pildspalvas.

  • Vienas pildspalvas „darbmūžs” ir vairāki tūkstoši uzrakstītu vārdu.

  • Vidēji cilvēks gada laikā izlieto 4 – 5 pildspalvas.

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.